O Maganda İznik’te Yakalandı…

0

Olay, Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi Ayar Sokak’ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Hülya Özdemir, dün sokaklarındaki düğün eğlencesini seyretmek için sokağı gören 6. kattaki komşularına gitti. Özdemir, karşı apartmandaki kız evinden gelin çıkartılışı sırasında çalan davul zurna eşliğindeki eğlenceyi izlemeye başladı. Eğlence sırasında ortaya çıkan bazı magandalar silahına sarılarak art arda ateş etmeye başladı. Ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlardan biri balkondaki Hülya Özdemir’in başına isabet etti. Özdemir’in ölümüne neden olan maganda İnikli mahellesinde bir bağ evinde yakalandı.

4 KİŞİ SERBEST KALDI

Olayın ardından polis ekipleri düğün evine giderek, ateş ettiği iddia edilen 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şahısların silahlarında yapılan incelemeler sonucunda Hülya Özdemir’i öldüren merminin bu silahlardan çıkmadığının tespit edilmesi üzerine ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, düğün konvoyunun geçtiği sırada başka bir kişinin daha havaya ateş ettiğini belirledi. Polis ekipleri bu kişinin market işletmecisi İ.H.A. olduğunu belirledi.

CEP TELEFONU ELE VERDİ

İ.H.A’nın cep telefonu sinyalinden yola çıkan ekipler, zanlıyı İznik’te buldu. İznik jandarması ile İstanbul polisi, şüpheli marketçiyi dün gece saat 03: 00 sıralarında İnikli köyünde bir bağ evinde saklanırken yakaladı. İ.H.A. polise verdiği ilk ifadesinde kuru sıkı silahla ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KIZININ DÜĞÜNÜNÜ GÖREMEDİ

Maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hülya Özdemir’in de düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Özdemir’in bir hafta sonra kızını evlendireceği belirtildi. Komşuları, 3 çocuk annesi kadının bir de engelli çocuğu olduğunu kaydetti. Hülya Özdemir’in cenazesi gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, Özdemir’in ölümüne sebep olan magandayı bulmak için çalışma başlattı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.