Motorsiklet Sürücülerine Eğitim Verildi…

0

Pazar günü Zeytin Kooperatifi salonunda gerçekleştirilen 10 bin moto kurye eğitim projesi kapsamında motosiklet sürücülerine sinevizyon gösterisi eşliğinde güvenli ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Yol Güvenliği Uzmanı ve 10.000 moto kurye eğitim projesi koordinatörü Tuğrul Katkak, Projenin, Türkiye genelinde 10.000 moto kuryeye güvenli sürüş eğitimi vermek üzerine kurulduğunu kaydederek şimdiye kadar 4 bin kişiye eğitim verdiklerini yılsonuna kadar 10.000 hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Güvenli Sürüş teknikleri ve İleri Seviye Sürüş Teknikleri Eğitmeni Rahmi Barutçu tarafından verilen eğitime 250 motosiklet sürücüsü katıldı. Video projeksiyon eşliğinde gerçekleştirilen eğitimde görsel, yazılı ve videolar eşliğinde gerçekleşen sunumda güvenli sürüş teknikleri, motosikletin bakımı, lastik seçimi, yağ değişimi, fren kullanımı, hız ve çevre kontrolü ve daha bir çok konuda görsel anlatımlar yapıldı.

İki buçuk saat süren eğitim ve sunumun ardından katılımcılara birer sertifika verilerek reflektörlü yelek ve kask hediye edildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.