Miniklerden Bayırbucak’a Yardım

0

İlçemiz de bulunan Ana Okulu öğrencilerin belirli saatlerde Lollipop Eğlence Merkezine gelerek hem eğleniyor, hemde Bayır Bucak Türkmen Çocuklarına elbise ve oyuncaklarını gönderiyor. Kendi elbise ve oyuncaklarını kolilere yerleştiren Ana Okulu öğrencileri anlamlı hediyeleri Türkmen Çocuklarına yollamanın sevincini yaşarken, Lollipop eğlence cafe’de minikleri eğlendirdi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ‘da duyasıya eğlenen miniklere meyve suyu ikramında bulundu.

Lollipop Eğlence Cafe sahibi Merve Kıran yaptığı açıklama da” Minik öğrencilere yardım bilinci yerleştirmek amacı ile güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu Organizasyon’a destek veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ana Okullarına teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise ” Bayırbucak Türkmen Çocukları için düzenlenen bu anlamlı projeye gönül veren Lollipop eğlence cafe ve Ana Okulllarına özellikle minik öğrencilere ve ailelerinde destek ve katkılarından dolayı kutluyorum. İlçemizde böyle güzel projeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Anlamlı ve güzel projelerin her zaman yanında destekcisi olacağız” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir süre öğrencilerle ilgilenirken, Minik öğrencilerle birlikte hamurdan heykel ve oyuncak oyunu da oynayarak onların gönlünü aldı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.