Minikler Başkanı Soru Yağmuruna Tuttu…

0

Sosyal Bilgiler Dersinde öğrendikleri sor sorma şekillerini uygulayan öğrenciler başkan Sargın’ı adeta soruları ile terletti.

Başkanlık makamında gerçekleşen röportaj’da öğrenciler “Belediye’nin görev ve yetkilerini, Yerel ve merkezi yönetim arasındaki yönetim şekli, Yerel yönetimlere ihtiyaç olup olmadığı, Belediye faaliyetlerini vatandaşa nasıl duyurmakta, Belediye Başkanların Halkın oyları ile seçilmesi sizlere ne gibi sorumluluklar yüklemekte, İlçemizde en çok ne gibi sorunlarla karşılaşılıyor. İlçemiz için ne gibi fedekarlıklarda bulunmaktasınız. İznik Belediyesinde kaç tane Müdürlük bulunuyor, Belediye başkanlığından önce hangi görevlerde bulundunuz?” şeklinde sorularla karşılaştı.

Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik’in imarı için çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi’nin marifeti ile ilçemizi altyapısından üstyapısına kadar her şeyi ile imar ediyoruz. Tarihi ve Kültürel değerlerimizi koruyarak onların restorasyonunu gerçekleştiriyoruz. Sosyal etkinlikler ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Turizm için tanıtım amaçlı Yerel, Ulusal, Uluslarlarası televizyonlarda, Gazete ve Dergilerle ilçemizi tanıtmak için mücadele ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için spor alanları ve oyun parkları ile donatıyoruz. Bizler sizlerin geleceği için çalışıyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi. Başkan Sargın öğrencilere meyve suyu ikram ederek çeşitli hediyeler sundu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.