Milletvekili İsmet Su “Milletimiz Onların Oyununa Gelmeyecek”

0

İznik Saklı Bahçede düzenlenen kahvaltı da konuşan Batum Derneği Başkanı Kadir Yüksek ” Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Bizlerin kahvaltı davetine icabet eden Bursa Ak Parti Milletvekili İsmet Su ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Misafirlere ve yönetimdeki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı’da konuşan Bursa Ak Parti Milletvekili İsmet Su ” Biz iki aydır çarşı, pazar demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmadığımız yer, gitmediğimiz ev neredeyse kalmadı. Boş zamanımız yok, çünkü istiyoruz ki beş dakikamız bile boş geçmesin. Şimdi 4 yıl seçim yok o yüzden bu seçim bizim için çok önemli. CHP’nin iktidar olma niyeti yok, MHP’nin zaten yok, BDP meclise gireyim barajı aşayım derdinde. Daha önce bağımsız giriyordu şimdi barajı aşarak gireyim diyor. Gördüler ki bunun barajı aşacağı yok bu sefer CHP ben size biraz ödünç oy vereyim diyor. MHP ise sessiz duruyor. Yani iktidar olma niyetleri yokta Ak Parti’yi nasıl al aşağı ederiz çabasındalar. Bize zayıf hükümeti nasıl kurdururuz çabasındalar. Zayıf hükümetlerle işin yürümediğini bizim insanımız gördü. Allahın izni ile Milletimiz buna müsaade etmeyecek. Allah’ın izni ile en iyi hizmetleri Türkiye’ye Bursa’ya İznik’e tüm ilçelere hep beraber getiririz. İnşallah güzel şeyleri hep birlikte yapmak üzere 7 Haziran seçimleri en güzel şekilde geçsin. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Kahvaltının ardından İznik Elmalı, Kırıntı ve Kutluca Mahallelerinde seçim çalışmaları yürüten Bursa Milletvekili İsmet Su’ya, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis üyeleri Necmettin Çömez ile İsmail Pencik ve Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Metin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.