Mayıs 2016 Meclis Toplantısı Gerçekleşti

0

Toplantı Nisan 2016 ayına ait meclis toplantısında alınan karar özetlerinin okunması ile devam etti. Ardından gündem maddelerine geçen meclis üyeleri ilk olarak, İlçemiz Selçuk Mahallesi 294 ada 5 parselde bulunan taşınmaz üzerine yapılacak olan huzurevinin isminin belirlenmesi ve ilgili protokol kapsamında İznik Tapu Müdürlüğünde işlem tesisi yapılması kararını görüştüler. 3.gündem maddesi olan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 64. maddesi gereğince 2015 yılı bütçesi kesin hesabının görüşülerek karara bağlanması maddesi görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. 4.madde olan, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Gölcük Belediyesine ait 41 E 3174 plakalı Isuzu marka otobüsün bedelsiz olarak belediyemize hibe edilmesi ile ilgili yazısının görüşülmesi kararı meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Bunun yanı sıra 27-30 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bosna Hersek’ te “TDBB üye Belediyeler Buluşması” programına katılacak olan Belediye Başkanımız Osman Sargın’ın bu ziyaret ile ilgili görevli sayılması hususunda ki madde meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Mayıs ayı meclisinin 6. maddesi olan Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünün ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan gayrimenkullerin satışı ile ilgili yazısı görüşüldü.7. gündem maddesi Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünün Elbeyli Mahallesi 1683 nolu parselde bulunan 2 adet zeytin ağacının muhdesat haklarının terkini ile ilgili yazısı meclis üyeleri tarafından karara bağlandı.

İmar Komisyonu ile ilgili olan 8.gündem maddesi İlçemiz Çamoluk Mahallesi 416 parsel nolu taşınmaz üzerine yapılacak olan Kırsal Turizm Tesisi için hazırlanan mevzi imar planı ve plan notları ile ilgili raporunun görüşülmesi konusu karara bağlandı.

Mayıs ayı meclis toplantısı Haziran 2016 meclis toplantısının 7 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi kararıyla sona erdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.