KAYMAKAMLIK KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

0

İznik Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 13 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen turnuvalara 16 voleybol takımı katılarak mücadele etti. İznik’te birçok kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra her kesimden takımın katılabildiği ve 16 takımdan oluşan voleybol turnuvasında geçtiğimiz akşam İznik Kapalı Spor Salonunda final maçı gerçekleşti. Final maçında karşı karşıya gelen Türkiye Gençlik Vakfı İznik Temsilciliği ile Büke Koleji arasında gerçekleşirken 3 ve 4.’lük maçları ise Akbulut İnşaat ve İgem arasında gerçekleşti. Kupa töreninde, turnuvanın 1.si olan Türkiye Gençlik Vakfı İznik Temsilciliği’ne kupayı Kaymakam Ali Hamza Pehlivan verirken, 2.olan takım Büke Koleji’ne kupayı Belediye Başkanı Osman Sargın, 3. olan takım İznik Gençlik Meclisine ise kupayı Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Taha Hasbutcu, 4.olan takım Akbulut İnşaat’a kupayı Hâkim Mutlu Özkaya verdi. Tenis mükabalarında ise dereceye giren 25-35 yaş gurubunda ki birinci Mustafa Kocaman, 35-45 yaş gurubunda birinci olan Mahmut Nalbantoğlu’na ödüllerini Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek verdi.

Geçen yıl başlayan turnuvanın 2.kez yapıldığını belirten İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan konuşmasında “Sevgili sporcular saygıdeğer katılımcılar öncelikle düzenlenen turnuvaya katılım sağlayan tüm takım ve sporcuları tebrik ediyorum. Bu ilgi olduğu sürece önümüzde ki yıllarda da bu müsabakalar artacak. Sporun önemi sporun insan yaşamında ki önemli bir unsur olduğunu hep birlikte kavramamız gerekli.Turnuvalarda ter döken tüm sporcuları centilmenlikleri içinde ayrıca kutluyorum.Voleybol ve tenis müsabakalarında dereceye giren takımları ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kupa töreninde konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Müsabakalar boyunca kıyasıya yarışan tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Dereceye giren tenis ve voleybol müsabakalarında ki takımları ayrı ayrı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri dereceye giren takım ve oyuncuları tek tek gezerek tebrik ettiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.