İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ İZNİK’TE KUTLANDI

0

Kılıçaslan İlkokulu çok amaçlı salonunda yapılan programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Emniyet Müdürü Bedri Yaman, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Protokol Mensupları, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunun ardından İznik Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ahmet Demirtaş yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise İznik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak yaptı.

Program sunuculuğunu İznik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Mehmet Üzer’in yaptığı etkinlikte Bülbül adlı şiiri Coğrafya Öğretmeni Aysun Dağ seslendirirken, Edebiyat Öğretmeni Bekir Çetinkaya ise Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Edebi yönünü anlattı. Etkinlikte Edebiyat Öğretmeni Tülin Balık ise Cenk Marşı’nı okuduktan sonra Öğrencilerin oynadığı Küfe İsimli Tiyatro izleyicilerden büyük alkış aldı.

İznik’te yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında birinci olan İznik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ülkü Nur Beki İstiklal Marşını okuyarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Program sonrasında protokol üyeleri Öğretmen ve Öğrencileri tek tek tebrik etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.