Kaymakamlık Kupası Baba Lise Alpaslan Mezunları’nın Oldu

0

14 takımın mücadele ettiği turnuvada yarı finale yükselen 4 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Yarı finalde Baba Lise Alpaslan Mezunları, Milli Eğitim, TÜGVA ve Kaymakamlık karşı karşıya gelirken rakiplerini eleyen TÜGVA ve Baba Lise takımları finale kaldı.

Final Maçını Kaymakam Bülent Bayraktar, Takım yöneticileri, Sivil toplum kuruluşları, Esnaflar ve Yüzlerce seyirci İzledi.

İznik kapalı spor salonunda oynanan, Centilmenlik ruhunun hakim olduğu final müsabakasında Önceki iki yılın Şampiyon takımı TÜGVA’yı 3-2 mağlup eden Baba Lise Kaymakamlık Voleybol Kupasını alarak Şampiyon oldu. Şampiyonluk serisi bozulan TÜGVA ise turnuvada İkinci oldu.

Aynı akşam yapılan Üçüncülük maçı ise Kaymakamlık ve Milli eğitim takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı Milli Eğitim 2-1 kazanarak turnuvada 3. oldu.

Bu yıl ilk olarak yapılan turnuvanın EN’leri uygulamasında En Mücadeleci takım Kaymakamlık olurken, En Centilmen Takım İse İGEM oldu.

Takımlara Kupaları Kapalı Spor Salon’unda yapılan bir programla takdim edildi. İlk üçe giren takımlara Kupalarını İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, TÜGVA İl başkanı Fatih Kaya ve Gençlik ve spor ilçe müdürü Hüseyin Coşkun tarafından verildi.

Kazanmanın ve şampiyon olmanın önemine değinen Kaymakam Bayraktar, “Kazanmak, şampiyon olmak tabi ki çok güzel ve önemli bir olay. Ama daha önemlisi ve daha güzeli, sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu bilerek sportmence mücadele etmektir. Kaymakamlık Kupası’nda 14 takımımız mücadele etti. Bu kadar katılımın yüksek olması gerçekten İznik ve spor adına güzel bir olaydır. Bizler maçları izlerken, takımlarımız da sahada mücadele ederken büyük keyif aldık. O yüzden diyebilirim ki tüm takımlarımız şampiyondur, kaybeden yoktur. Ben tekrar şampiyon olan Baba Lise ve Alpaslan Mezunları Takımını tebrik ediyor, diğer takımlara da önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz İznik Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Baba Lise ve Alpaslan Mezunları: Teknik direktör Sevcan Uçar

Takım oyuncuları: Berkcan Berber, Enes Ersöz, Serdar Uykan, Görkem Bal, Batuhan Türkmen, Enes Özdemir, Talha Aydın, Mustafa Uğur ve Emirhan Olgun


Leave A Reply

Your email address will not be published.