Kaymakam Pehlivan’dan Gazetemize Ziyaret…

0

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, gazetemiz İznik Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Pehlivan’ı Gazetemiz sahibi Ramiz Pancar ile Uğur Demirtaş ve Ertan Tetik karşıladı.

İznik’in dünü ve bugünü konularının masaya yatırıldığı sohbette İznik’in çok güzel ve yaşanabilir bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Pehlivan, şimdiye kadar çalıştığım ilçeler arasında İznik’in ayrı bir güzelliği ve önemi olduğunu kaydetti.

Kaymakam Pehlivan, Gazetesi olmayan bir ilçe yaprağı kurumuş bir ağaca benzer sizlerde İznik’te bu görevi yürütüyorsunuz. Basın daima yol gösterici ve bağımsız olmalıdır. İlçenin eksikliklerini ve sorunları yetkililere duyurmalı ve hatırlatmalıdır dedi.

İznik’in özellikle tarihi değerinin yanı sıra havası, suyu, güneşi ve gölü ile muhteşem bir ilçe olduğunu belirten Pehlivan, İznikli vatandaşlarında devletine, milletine,gelenek ve göreneklerine bağlı bir vatandaş topluluğundan oluştuğunu belirtti. Köy gezilerim esnasında da köylülerimizin ne kadar özverili, çalışkan, bir yapıda olduğunu gördüm. Tarlalarında 12 ayın tamamında üretim yapıyorlar. Bu çok güzel bir olay. Böylelikle İlçe ekonomisine ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyorlar dedi.

İznik’in sorunları ve gelişmesi için ortak bir akıl çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Pehlivan bunun içinde İznik’teki tüm kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Koyu bir sohbetin ardından Kaymakam Pehlivan, gazetemize yayın hayatında başarılar dileyerek gazete çalışanlarımızla tokalaşarak gazetemizden ayrıldı. İznik Gazetesi olarak bizlerde nazik ziyareti ve hoş sohbetinden dolayı Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan’a teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz


Leave A Reply

Your email address will not be published.