Kayıp Canan Öner Yeniden Aranıyor

0

Anne ve babasını öldürüp İznik’teki evlerinin bahçesine gömen Kenan Öner’in kayıp eşi Canan Öner, Bayrampaşa’daki apartman dairesinde aranıyor. Anne ve babasını öldürdükten sonra parçalara ayırdığı belirlenen Öner’in kayıp eşini de benzer şekilde öldürmüş olabileceğinin üzerinde duruluyor…

İznik’te ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayet şüphelisi oğulları Kenan Öner’in 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılanmasına devam edilirken polis Kenan Öner’in kayıp eşini de aynı şekilde öldürmüş olabileceğinin üzerinde duruyor.

Cani evlat, Anne ve Babasını 300 parçaya bölüp gömmüştü. İstanbul Emniyeti de kayıp eş Canan Öner için yeniden harekete geçti. Polis Kenan Öner’e ait Kartaltepe Mahallesi Fatih Caddesi 142 numaralı binanın en üst ve çatı katında yeniden arama başlattı.

Kenan Öner kimdir?

Kenan Öner, eski bir katil. 12 Eylül sonrası THKP/C üyesi olarak gittiği Fransa’da. 1988’de işçi Mehmet Yılmaz’ı öldürüp yaktı. Pasaportunu, parasını ve otomobilini alıp Türkiye’ye İznik’te yaşayan anne ve babasının yanına geldi. 1990’da evlendiğinde eşi Canan, katil olduğunu bilmiyordu. Aynı yıl oğulları Canberk dünyaya geldi. Cinayetten cezaevine girdi. 2004’te şartlı tahliye oldu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.