Kan İzleri Kayıp Kadına Ait…

0

6 Haziran tarihinde Yenişehirde kaybolan Sadiye Şensözlü’nün aracı üç gün sonra Yenişehir kampı ilerisinde sahilde terkedilmiş halde bulunmuştu.

Yenişehir’de emlakçılık yapan üç çocuk annesi Sadiye Şensözlü (51) 6 Haziran Cumartesi günü öğle saatlerinde 16 HU 555 plakalı aracı ile ilçeden ayrılmış ve birdaha haber alınamamıştı. Cep telefonu da kapalı olan kadına tüm aramalara rağmen ulaşılamamıştı. 3 gün boyunca haber alınamayan Sadiye Şensöz’e ait araç ise Salı günü akşam saatlerinde İznik Jandarma Asayiş ekipleri tarafından Yenişehir kampı yakınlarında park halinde bulunmuştu.

Kan İzleri Var…

Sahil kenarında ağaçların arkasına park edilmiş halde bulunan aracın ön camında kırık, şoför mahalinde ise kan izlerine rastlanılmıştı. Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi ve kan örneklerini alarak inceleme başlatmıştı.

Kan Örnekleri Kayıp Kadına Ait

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından kan örnekleri üzerinde yapılan kriminal laboratuvar çalışmaları sonucunda araçtaki kan izlerinin Şadiye Şensözlü’ye ait olduğu belirlenirken parmak izlerinin ise tepiti henüz yapılamadı. Araç’ta ki diğer bulgulara göre ise Şensözlü’nin yanında bir erkek şahıs olduğu belirtildi. İnceleme devam ediyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.