İznik’te Kıraathane Sohbetleri Devam Ediyor

0

İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği “Ulema Şehri İznik’te Okuyan Yuva” projesi dernek lokallerinin ardından İznik ilçesi taşra mahallelerinde devam ediyor.

Boş zamanlarında vatandaşların okuması ve eğitim seviyelerin yükselmesi için gerçekleştirilen proje kapsamında İznik halkı ve vatandaşlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılacak çalışmalar anal porno hakkında da bilgiler aktarılıyor.

Dernek lokallerine ve Taşra Mahallerinde vatandaşlar ile buluşan Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın ilk olarak Göllüce Mahallesini ziyaret etti.

Göllüce Mahallesinde gerçekleşen toplantıya İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ,İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Göllüce Mahallesinde yaptığı konuşmada ” Sayın Kaymakamımız ile bu tür organizasyonları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Her Cuma akşamı bir derneğimizde ve merkez ile taşra mahallelerinde vatandaşlarımızın yanlarına giderek vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Kaymakamımız Pehlivan ile birlikte iki aydır merkezdeki dernek lokallerini şimdi ise taşra mahallerini ziyaret ediyoruz. Buralarda hoş sohbetler gerçekleştiriyoruz. Acil giderilecek sorunları gidermeye çalışıyoruz . Eskiden Kaymakamlar ulaşılmaz makamlardı. Eskiler bunu bilir. Şimdi Kaymakamlık’ ta , Belediye Başkanlığı’da , Garnizon Komutanlığı’ da , İlçe Müftüsü ‘de burada, hep birlikte dertleşeceğiz inşallah ” dedi.

İlçemizde devam etmekte olan işler, çalışma ve faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunulan sohbetin ardından, İznik Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye başkanı Osman Sargın, İznik Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı getirmiş oldukları İlmi ve dini kitaplar “Ulema Şehri İznik’te Okuyan Yuva” projesi kapsamında Göllüce Mahalle Muhtarı Hasan Ayar’a hediye edildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.