İznik’te Kayıp Olan Kız 7 Gün Sonra Bulundu

0

Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Çerkeşli köyünde mevsimlik işçi olarak çalışan Diyarbakırlı Mehmet ve Şükriye Demirel çiftinin kızları Emine Demirel (17), Kurban Bayramı’nın birinci günü, “İznik’e lunaparka gidiyorum” diyerek ailesinin yanından ayrılmış ve birdaha haber alınamamıştı. Televizyon kanallarına da çıkarak kızlarını arayan aileye sevindirici haberi İznik Polisi verdi. İznik Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri dün kayıp olan Emine Demirel’i Lefke kapı civarında tek başına gezerken buldu. Kayıp kız ailesine teslim edilmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Meğer Kaybolmamış

Emniyette ifadesi alınan Emine Demirel’in İddiasına göre , lunaparkta dolaşırken A. T. ile tanıştı. Demirel, o gece tanıştığı A.T ile birlikte kaldı. Genç kız daha sonra A.T tarafından İ.E’ye götürüldü. İddiaya göre Demirel, İ.E’nin evinde alı konuldu.

Emniyetteki ifadesinde kaçırıldığını ve alı konulduğunu iddia ederek zanlılardan şikayetçi olan genç kızın verdiği ifade üzerine polis A.T ve İ.E’yi gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilecek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.