İZNİK’TE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

0

Ay yıldızlı tişörtleri üzerlerine giyen yüzlerce genç- yaşlı İznikli, İznik Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ve fener alayı ile birlikte yürüdü.

izmir bayan escort

Birlik ve Beraberlik yürüyüşü Merkezi Dörtyol mevkiinde başlayarak, Kılıçaslan caddesi sahil yolu ve Selçuk sokak ile Maltepe caddesi üzerinde yürüyen yüzlerce vatandaş belediye binası önüne geldi.

Birlik Yürüyüşüne İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak ve eşi Özgür Toprak, Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Gençlik İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum örgütleri, İznikli çocuklar, gençler, vatandaşlar ve Bursa’nın simgesi olan Hacivat ile Karagöz’de katıldı.

İznik Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşen yürüyüşte marşlar söylenirken, Mehteran Takımı belediye binası önünde konser verdi. Çocuk, Genç, Yaşlı herkesin Türk Bayraklı tişört giymesi Birlik Yürüyüşüne damga vurdu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.