4 Mahalleye Spor Sahası

0

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik genelinde Suni Çim saha ve Semt Spor Sahaları Projesi kapsamında çalışmalar mahallelerde devam ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek Drazali semt sahasında incelemelerde bulundu.

Başkan Sargın; Gençliğe ve Spor’a Yatırımlarımız Devam Edecek

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Hemşerilerimizin güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmelerini ve sporu sevdirmek suretiyle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla mahallelerimizin erişim kolaylığı olan merkezi alanlarında

semt sahaları yapıyoruz. Eşrefzade Mahallesindeki semt sahasına ise Futbol, Basketbol, Voleybol ve çocuk oyunları ve dinlenme alanları oluşturulacak diğer mahallelerimizde de suni çim sahalar yapılıyor. Gençlerimize ve sporcularımıza hayırlı olsun. Başkan Sargın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyemizin İznik’teki hem spor hem de sosyal yatırımları artarak devam edecek” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.