İznikspor Son Dakika Golü İle Coştu…

0

Cumartesi günü İznik ilçe stadında oynanan karşılaşmaya atak başlayan taraf İznikspor oldu. Maçın maşında gol arayan Yeşil-Beyazlar 10. Dakikada yediği kontra atakta Hasan’ın golü ile 1-0 yenik duruma düştü. Yediği golün ardından morali bozulan takımımız beraberlik golü için aradığı pozisyonları bulmasına topu ağlarla buluşturamadı ve devreyi 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci yarıya’da atak başlayan taraf İznikspor oldu. Aradığı golü bulamayan İznikspor defanstan uzun toplarla çıkarak onsekiz içerisine yaptığı şişirme ortalarda rakip defansın stoperlerini aşamadı. Maçın 70. Dakikasında sol kanatta topla buluşan Osman rakibini çalımlayarak ceza sahasına girdi. Rakip tarafından Osman’a arkadan yapılan harekette hakem düdüğünü çalarak beyaz noktayı gösterdi.

Penaltı atışını kullanan Melih topu ağlara göndererek İznikspor adına maçta eşitliği sağladı. 1-1

Golün ardından her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı ataklarda İznikspor Osman ve Emre ile aradığı posizyonları bulsada galibiyet golünü atamadı. İzniksor teknik Direktörü Emre Ülker maçın son dakikalarında yaptığı değişiklikler ile maçı isteyen taraf olduğunu gösterdi. Maçın son dakikasında oyuna sonradan giren Mustafa yaklaşık 30 metreden vurduğu topta İznikspor’un galibiyet golünü attı. Maçta başka gol olmayınca İznikspor son dakika golü ile 3 puanı hanesine yazdırarak moral bulduç

İznikspor bu hafta deplasmanda İnegöl Doğanspor’a konuk olacak.


Leave A Reply

Your email address will not be published.