İZNİKSPOR DERİN BİR OHH ÇEKTİ…

0

Süper Amatör Küme A Gurubu maçında ligde kalma mücadelesi veren İznikspor ve İnegöl Doğanspor Pazar günü Saat:16:00’da İznik ilçe stadında karşı karşıya geldi. Maçı Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ve yönetimi, İznik Ak Parti İlçe Yönetimi ile CHP İlçe Başkanı Asiye Çalışkan ve Yönetimi de tribünden izledi.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan İznikspor seyirci desteği ile maça hızlı başladı. 10. Dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Zafer’e yapılan faulde maçın hakemi Serkan Pınar beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Melih topu ağlara göndererek İznikspor’u öne geçirdi. Golün ardından baskısını arttıran Yeşil-Beyazlar aradığı golü bulamayınca İnegöl Doğanspor maçta dengeyi sağladı ve uzak şutlarla İznikspor kalesini yoklamaya başladı. 40. Dakikada orta saha mücadelesinde Mustafa Kara’nın rakibine yaptığı faulde hakem Serkan Doğan direkt kırmızı kartla oyuncuyu saha dışına gönderdi. İlk yarı İznikspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda eksik rakibi karşısında daha atak gözüken İnegöl Doğanspor maçın son 20 dakikalık bölümünde rakibine karşı oyun üstünlüğü kursa da aradığı golü bulamayınca kritik maçta istediğini alan taraf İznikspor oldu. Yeşil-Beyazlar aldığı üç puan ile İnegöl Doğanspor ile puan farkını da üçe indirdi.

Haber/Foto: Uğur Demirtaş


Leave A Reply

Your email address will not be published.