İZNİKLİ ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKTI

0

Pazar günü Milli İrade meydanında toplanan vatandaşlar Kılıçaslan Caddesinden Şehitler Mezarlığına kadar tekbirler söyleyerek yürüdü. Vatandaşlar mTerörü lanetleyerek, Ruhun Şad Olsun Yiğit Kardeşim, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda sloganları attı. Şehitler mezarlığında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Teröre Lanet ve Şehitlere destek yürüyüşüne İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer ve vatandaşlar katıldı.

Şehidimizin naaşı Pazar günü İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Ulu Camii’nde Öğle Namazını müteakip kılınan Cenaze Namazının ardından Edirnekapı Şehitliğinde defnedilirken, İznik’liler de İznik Şehitliğinde Gıyabi Cenaze Namazı kılarak hayır dualarında bulundu.

Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen İzniklilerin arasında 7’den 70’e herkes bir ve beraber oldu. Elinde Türk Bayrağı ile yürüyüşe katılan 68 yaşındaki Şaziye Nine, Bu Vatan için ölmeye hazır olduğunu belirtti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.