İznik’e Modern Balık Pazarı

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, balık pazarındaki esnaflarla bir araya gelerek yeni yapılacak olan modern balık pazarı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İznik Belediye Başkanlığı makamında gerekleştirilen görüşmede Başkan Sargın’ın yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri Öner Erim ve Ahmet Yıldırım, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan da hazır bulundu.

Eşrefzade Mahallesi, Eşref Eroğlu Sokakta bulunan kapalı pazar yerinin bulunduğu bölgede yapılması planlanan Modern Balık Pazarı hakkında konuşan Başkan Sargın ” Kapalı Pazar yeri bölgesinde 3 adet parselde kamulaştırmaları gerekleştirdik. Modern Balık Pazarımızın avan projeleri hazırlanarak Bölge Koruma Kuruluna sunduk. Yakın zamanda bölgede sondaj kazıları yaparak çalışmalara başlayacağız. Modern Balık Pazarı iki katlı olacak şekilde projelendirdik. Projede alt katlarda 25m2 genişliğinde 12 adet dükkân ve üst katında mescit, ihtiyaç giderme lavaboları, zabıta odası, lokanta, bahçesinde vatandaşlarımızın rahatça alışverişlerini yapabileceği bir mekân olacak. Şimdiden ilçemize ve siz değerli balıkçı esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantı yapılacak olan Modern Balık Pazarı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak sona erdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.