İznik Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

0

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle araçlar hizmete sunuldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Candar, Öner Erim, Ahmet Yıldırım, İsmail Pencik, Necmettin Çömez, Daire Amirleri ve şoförler katıldı.

Araçların Anahtarlarını Müdürlere ve şoförlere tek tek teslim eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da” Yaklaşık 300 bin TL’ye mal olan araçlarımızı, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Daha temiz bir İznik ve halkımıza daha hızlı hizmet sunabilmek için araç parkurumuzu yeniledik. Kaliteli hizmet vermek adına İznik Belediyesi olarak teknik ve teknolojik yatırımlara önem veriyoruz. Bu amaçla araç parkurumuzu yenileyerek genişlettik. Bisiklet alarak, İznik Turizmi için Bisikletli Zabıta ekipleri oluşturduk. Yeni hizmet araçlarımız İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşçilere işlerini en iyi şekilde yapmaları için tavsiyelerden bulunan Sargın, şunları kaydetti: “Birlikte başarmamız çok önemli. İlçemiz Merkez ve diğer mahallelerle birlikte 44.000 kişinin sorumluluğu üzerimizde var. Hangi mahallede, hangi bölgede olursa olsun, onların İznik Belediyesi’nden beklediği hizmetler var. Hizmet olarak bu bir takım işidir. Bu takımda da en önemli ana anahtarımız, ana motorumuz sizlersiniz” ifadelerini kaydetti.

Yapılan törenin ardından yeni alınan araç filosu ile birlikte resim çekilen başkan ve ekibi araçların hizmet startını verdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.