İstanbul’un en güzel canlı müzik mekanları

0

İstanbul baharda bir başka güzel. Havaların düzelmesiyle akşam eğlenceleri daha bir keyifli hale geldi. Hal böyle olunca hafta içi iş çıkışı ve hafta sonları biraz kafa dağıtıp eğlenmemek için hiçbir neden yok. Gece hayatının oldukça renkli olduğu İstanbul’da müziğe ve eğlenceye doyacağınız birçok mekan bulunuyor.

İstanbul sakinlerindenseniz bu mekanların birçoğunu bilmeniz mümkün. Ancak şehir dışından İstanbul’u ziyaret edecekseniz, birkaçına yabancı olabilirsiniz. İzmir’den İstanbul’u ziyaretinizde gündüz şehrin turistik yerlerini ve lezzet duraklarını gezip akşamları müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bahar İstanbul’u ziyaret etmeyi düşünüyorsanız bir an önce İzmir İstanbul uçak biletialıp bu büyülü şehre adım atın.

Siz de canlı müzik dinlemeyi sevenlerdenseniz, sizler için bir araya getirdiğimiz bu mekanlar oldukça ilginizi çekecek.

Babylon Bomonti

Bomontiada’nın ilk sakinlerinden biri olan Babylon Bomonti şu sıralar en gözde canlı müzik mekanlarından. Ayakta düzenin hakim olduğu mekan 500 kişi alabiliyor. Mekanda çeşitli konserlerin yanı sıra alternatif etkinlikler de düzenleniyor. Ayhan Sicimoğlu, Göksel gibi yerli müzisyenlerin dışında Iron&Wine, Jojo Mayer&The Neve, Feder gibi dünyaca ünlü sanatçı ve DJ’lerin performanslarını izleyebilirsiniz.

Bronx Pi

Terkos çıkmazındaki Bronx, Taksim’in en ünlü canlı müzik mekanlarından. Özellikle yerli cover grupları ve alternatif müzisyenlerin sahne aldığı mekanda her hafta farklı etkinlikler oluyor. Redd, 7 Pink Floydlar ve 2 Prenses, Ümit Sayın, Marsis&Eski bando önümüzdeki ay sahne alacak gruplar arasında.

Garaj İstanbul

İstanbul’da canlı müzik denince akla gelen ilk yerlerden biri de İstiklal Caddesi’nde bulunan Garaj İstanbul. Yerli ve yabancı sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan mekanda canlı müziğin yanı sıra tiyatro ve sergiler de düzenleniyor. Burada şirket etkinlikleri ve kapalı davetler de organize edilebilir. Birsen Tezer, Zakkum, Hayko Cepkin gibi isimler bu ay sahne alacak müzisyenlerden. Kafası karışık kontrtenor konseptiyle büyük yankı uyandıran Nuri Harun Ateş’in sahnesi izlemeye değer. Eğlenceli bir gece geçirmek istiyorsanız, Nuri Harun Ateş’in programını takipte olun.

Hayal Kahvesi

Beyoğlu’nun en eski ve hatırı sayılır performans mekanları arasında yer alan Hayal Kahvesi, son derece nezih ve güzel bir adres. Burada haftanın her günü canlı performans yapılıyor. Mekanın programında birçok ünlü müzisyen ve grup yer almakta. Hayal Kahvesi’nde Pinhani, Jehan Barbur, Vega, Bulutsuzluk Özlemi, Gece Yolcuları gibi ünlü isimlerin yanı sıra Son feci Bisiklet, Sapan, Piiz gibi alternatif grupları dinlemek mümkün.

Jolly Joker

Beyoğlu’nun en popüler ve donanımlı canlı müzik mekanlarından biri olan Jolly Joker, 800 kişilik kapasiteye sahip. Güçlü alt yapısı ve hoş akustiğiyle dikkat çeken mekan her hafta birbirinden güzel müzisyenleri ağırlıyor. Mekanın her tarza hitap eden bir programı var. Gökhan Tepe, Fettah Can, Yaşar, Mehmet Erdem, Selami Şahin, Koray Avcı mekanda sahne alan isimlerden.

Kadıköy Sahne

İstanbul’daki konser mekanları Avrupa yakasındakilerle sınırlı değil. Anadolu yakasında da güzel seçenekler var. Bunlardan biri de Kadıköy sahne. Anadolu yakasında gece hayatına yeni bir soluk getiren mekan, canlı müzik severlerin uğrak durağı. Mekanın programında Birsen Tezer, Pinhani, Mehmet Erdem, Yeni Türkü gibi isimler öne çıkıyor.

İstanbul’da yaşıyorsanız, müzik dolu eğlenceli bir gece için soluğu bu adreslerden birinde alabilirsiniz. Bu bahar İzmir’den İstanbul’a gelmeyi düşünüyorsanız, en uygun fiyatlı İzmir İstanbul uçak biletini almak için https://www.ucakbileti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.