Pehlivan, Kadınlar Gününü Kutladı

0

İznik Belediyesi İzzet Peşte tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe vakıftan sosyal hizmet alan bayanlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Başkanı Osman Sargın’ın eşi Hacer Sargın, Kent Konseyi Sekreteri Havva Candar ve Ak Parti kadın kolları başkanı Ayşegül Tosun katıldı.

Programa katılan bayanları eşi ile birlikte kutlayan kaymakam Pehlivan hazırlanan hediyeleri de kendi elleri ile takdim etti. Pehlivan, konuşmasında, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz Analarımız ve bacılarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün İznik’te, Ülkemizde ve Dünyada ki kadınlara sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bizi biz yapan değerli kadınlarımızı bir gün hatırlamak yerine yaşadığımız her an hatırlamak ve sahip çıkmalıyız” dedi.

Kutlama programı Fotoğraf Sanatçısı Metin Emre’nin İznik ve civarında objektifine yansıyan kadın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi ile başladı. Daha sonra Bir Dilek Tut yarışması ile ünlenen görme engelli yerel sanatçımız Derya Sarı, beraberindeki Mehmet Kobak, Furkan Arabacı ve Ahmet Ezgi ile birlikte mini bir konser verdi. Kutlama programı hep birlikte yenen yemeğin ardından sona erdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.