İl Milli Eğitim Müdürü Dülger’den İlk Mesaj…

0

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Velilerimiz, Öğretmelerimiz ve Yönetici Arkadaşlarım

11 Aralık 2017 tarihinden itibaren Osmanlı İmparatorluğuna payitahtlık ve ilk 6 padişaha ev sahipliği yaparak birçok önemli eğitimciyi bağrından çıkarmış Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kentlerinin başında gelen bir şehrin Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım.

Bursa eğitimine, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.

Yaklaşık dört yıl boyunca Bursamızı ve eğitim camiamızı daha üst seviyelere çıkarmak üzere gayret gösteren selefim Veli Sarıkaya hocamıza ayrıca teşekkür ederim.

Dünya kentleri arasında kültürü, tarihi, doğal güzellikleri ile ayrı bir dinamizm katan Bursamızın eğitim alanında da örneklik teşkil edecek bir düzeye ulaşması için tüm ekip arkadaşlarımla birliktelik ve aidiyet duygusu içinde hareket edeceğimizden; milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimde ve fende ilkleri başaran, eleştirel düşünceye sahip, üreten ve ürettiğini paylaşan bir neslin inşası için gayret edeceğimizden şüpheniz olmasın. Var olan sorunları Bakanlığımızın eğitim politikaları doğrultusunda, geniş çaplı bir katılım sağlayarak ve en önemlisi de paydaşlarımızı dinleyerek çözmeye çalışacağız. Nitelikli eğitimi tesis etmenin bizim vazgeçilmez gayelerimizden olduğunu bu anlamda öğrencilerin, eğitim ortamlarının ve çevre faktörlerinin de değerlendirilerek mesai arkadaşlarımızla birlikte bu gayenin hayata geçirilmesi için çabalayacağımızı bilmenizi isterim.

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Sizlerin Türkiye’nin en büyük kentlerinden birinin eğitim ordusuna inanmanızı, geleceğimizi sağlam bir irade ile ahlaki ve bilimsel düzeyde zirveye taşıyabilmek adına göstereceğimiz gayrete destek vereceğinizi biliyorum.

Bu düşüncelerle başta öğrencilerimiz, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımız olmak üzere Bursamız için almış olduğumuz bu önemli vazifenin hayırlı olmasını diliyorum.

Sabahattin Dülger

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü

Leave A Reply

Your email address will not be published.