Hersek “Gücümüz Millet Kararımız EVET”

0

AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek belediye başkanı Osman Sargın ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek Anayasa değişikliği maddelerini tek tek açıklayarak neden “evet” denmesi gerektiğini anlattılar.

Referandumun bir genel seçim olmadığını ifade eden Hersek parti ayrımı gözetmeden bütünleştirici bir dil kullanacaklarını ve tüm vatandaşları ziyaret edeceklerini belirterek “Biz öncelikle sandık sandık, sokak sokak bu çalışmaları yeniden yapacağız ve vatandaşlarımıza neden Evet demeleri gerektiğini bıkmadan usanmadan anlatacağız. Referandum kampanyası kapsamında İznik’te Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ve bu proje kapsamında tüm köylerin ziyaret edeceğiz” dedi.

Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz bu vatanın ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Dilimiz, ırkımız, gelenek ve göreneklerimiz farklı olabilir. Ama bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. kültürümüzdür ve en önemlisi bu toprakları kanları ile sulamış şehitlerimizdir diyen Mahmut Hersek “ Biz birlikte güçlüyüz, birlikte iriyiz birlikte diriyiz. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz. Zafer bu ülkeye inananların, güvenenlerin ve sevenlerin olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti zorlu, vr dikenli yollardan geçerek bu günlere geldi. Ülkemizde geçmişte iktidarda olan birçok lider Başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini vurguladıklarını gördük. Bütün vatan sevdalılarının hayatları boyunca hayal ettiği, şimdi ise gerçekleşeceğine inandığımız güzel bir gelecek için 16 Nisan’da gücümüz millet, kararımız; “EVET” olacaktır” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.