Gürsu Farklı Kazandı : 4-1

0

Bölgesel Amatör Lig öncesi Play Of maçlarına devam edildi. 3. Hafta maçlarında Yenişehir’de iki maç oynandı.

Yenişehir İlçe Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmada Hamitlerspor Kafkasspor’u 2-1 mağlup etti.

Yenişehir İlçe Stadı’ndaki ikinci maç haftanın en önemli karşılaşmasıydı. Saat 16.30’da başlayan ikinci maç, 6 puanlı Karacabey Belediyespor ile takipçisi 4 puanlı Gürsu Belediyespor’u karşı karşıya bitirdi.

Maç, serin bir havada oynanırken, maç öncesi Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesporlu futbolcular ile sahaya “Şehit Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız’ı Rahmetle anıyoruz” pankartıyla çıktı.

Her iki takımın da galibiyet aradığı maç, İstiklal Marşı’nın okunması ve her iki takım taraftarlarının “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarıyla başladı.

Orta saha mücadelesiyle geçen ilk yarının 42. Dakikasında Gürsu Belediyesporlu Ahmet Kaan serbest vuruştan takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarı ise bambaşka bir maça sahne oldu. Golü he iki takım da atak futbolu tercih etti. Karşılıkla ataklar ve gol pozisyonlarının yaşandığı maçın 49. Dakikasında Gürsu Belediyespor, Burhan’ın ayağından durumu 2-0’a getirdi.

Karacabey Belediyespor bu gole 59’uncu dakikada Hüseyin ile karşılık verdi: 1-2.

Maçta dakikalar 79’u gösterdiğinde Gürsu Belediyespor’u rahatlatan gol Ömer’den geldi: 3-1.

Bu dakikadan sonra Karacabey Belediyespor taraftarları karşı tribünde bulunan Gürsu Belediyespor taraftarların olduğu bölgeye giderek olay çıkardılar. Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet olaylara müdahale etti. Bu sırada sahaya inen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’da Karacabey Belediyespor’lu taraftarları yatıştırmaya çalıştı.

Maçın 88’inci dakikasında Ömer kendisinin 2’inci, takımının 4’üncü golünü Karacabey Belediyespor ağlarına bıraktı: 4-1.

Maç bu sonuçla biterken, Gürsu Belediyesporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla kutladılar.

Bu sonuçlarla Gürsu Belediyespor 7 puana yükselip liderliği ele geçirdi. Karacabey Belediyespor ile Zaferspor ise, 6 puanla ikinci ve üçüncülüğü paylaşıyorlar.

SAHA: YENİŞEHİR İLÇE STADI

HAKEMLER: İsa Yücel ÇIRAKOĞLU (8), Kemal Elmas (8), Samet MUTLU (8)

GÜRSU BELEDİYESPOR: Gökhan (7), Mustafa (8), Erkan (8), Melih (7), Mustafa (8), Ahmet Safa (8), Burhan (8), Ömer (9), Ahmet Kaan (8), Halil (6) (İbrahim 7), Özgür (7), (Gürhan 7).

KARACABEY BELEDİYESPOR: Saaed (5), Mahmut (5), Adem (6), Abudullah (5) (Mahmut 6), Mehmet Zafer (5), Osman (6), İzzit (5), Emre (5), (Henry 6), Hüseyin (7), Okan (5), Mustafa (5), Mehmet Oral (6)

Goller: Dk. 42 Ahmet Kaan, Dk. 49 Burhan, Dk. 79-88 Ömer GÜRSU BELEDİYESPOR – Dk. 59 Hüseyin Daş KARACABEY BELEDİYESPOR

Haber – Foto: NİHAT BIÇAK


Leave A Reply

Your email address will not be published.