Görme Engelli Derya Sarı’dan Fotoğraf Sergisi

0

İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısı ile İznik Belediyesi önünde görme engelli Derya Sarı’nın tablolarından oluşan “Gözlerimdeki İznik” isimli bir fotoğraf sergisi açtı. Serginin açılışını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptı.

Serginin açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznik Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Gençlik Meclisi Başkanı Bilal Sargın ve türk porno yönetiminin yanı sıra birçok fotoğraf sever katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yaptığı açılış konuşmasında “İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan ve yönetimini böyle önemli bir günde yaptıkları bu anlamlı etkinlikten dolayı kutluyorum, başarıları çalışmalarının devamını diliyorum. Aynı zamanda projede yer alan Görme Engelli Ses Sanatçımız İznikli Derya Sarı’yı canı gönülden tebrik ediyor, cesaret ve başarılı çalışmasından dolayı kutluyorum” dedi.

Derya Sarı konuşmasında “Ben fotoğraf sergisine gelip fotoğraflara bakan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçen, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Başından beri projemizi önemseyip destek veren ve bugünde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın başta olmak üzere tüm katılan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Ayrıca projemizin fikir sahibi genç kardeşim Anıl Tetik kardeşime de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Derya Sarı İznik’in Elbeyli Mahallesi’nde doğup büyümüş ve orada yaşamına devam ediyor. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde Radyo ve Televizyon Programcılığı okumakta. %10 kadarıyla gözleri gören Derya Sarı gece hiç, gündüz ise kısmen görüyor.


Leave A Reply

Your email address will not be published.