Gölbaşı Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Oldu

0

1972 yılında doğan Gölbaşı ilk öğrenimini Muş’ta, orta öğrenimini Adana’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Sosyoloji Bölümünde tamamladı. Bursa Emirsultan Lisesi ve Bursa Anadolu İHL’de Edebiyat Öğretmeni olarak görev yaptı. Bir dönem çalıştığı TBMM İdari Teşkilatında hizmet içi eğitim ve basın yayın faaliyetlerine katkı sundu. 2012’de BYEGM Afyonkarahisar Kurucu İl Müdürü olarak atandı. 5 yıllık süre zarfında görev ve sorumluluk alanında yer alan Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde faaliyet gösteren medya kuruluşu, çalışanlar, basın meslek kuruluşlarıyla etkileşim ve paydaş halinde yürütülen farkındalık projelerinde koordinatör olarak yer aldı. Bu bağlamda Zafer Kalkınma Ajansına sunulan Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Eğitim Projesi ile Gazetecilikte Mesleki Verimliliği Arttırma Eğitim Projesi uygulandı.

BYEGM himayelerinde gerçekleştirilen Belçika’ya Türk İş Gücü Göçünün 50. Yılı Projesi ile Yerel Medya AB Buluşuyor Projesine paydaş olarak katkı sunuldu.

Yerel basında kültür ve turizm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla

2015 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinin paydaşlığında Yerel Basında Frig Vadisi Projesi yürütüldü. Bu süreçte yerel basının imkân, kapasite, yaklaşım, anlayış, vizyon, iş kalitesine ilişkin elde edilen veriler ışığında tespit, analiz ve öneriler rapor halinde kamuoyuyla paylaşıldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.