Fatih, İznikspor’u liderliğe taşıdı

0

Pazar günü İznik İlçe stadında oynanan karşılaşma grup liderini değiştirdi. Bir maç fazlası ile İznikspor’un 3 puan önünde yer alan Emekspor, İznik’ten eli boş dönünce bir maç eksiği bulunan İznikspor averajla grup liderliğine yükseldi.

Maça hızlı ve istekli başlayan taraf İznikspor’du. Emekspor ise defansın arkasına atılan uzun toplarla İznikspor kalesinde gol aradı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikasında İznikspor Kaptanı Fatih çalımlarla getirdiği topa onsekiz üzerinden sert vuruşu ağlarla buluştu. Hakem golün santrasını yaptırmayarak ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

İkinci yarıya’da hızlı başlayan taraf Yeşil-Beyazlar oldu. İznikspor Emre Çeken, Yunus ve Fatih ile girdiği pozisyonları gole çeviremeyince Emekspor 70. dakikadan sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkarak İznikspor’u baskı altına aldı. Fakat bu baskı sonucunda bir türlü aradığı golü bulamayan Emekspor, 85.dakikada İznikspor’un kontradan geliştirdiği atakta golü kendi kalesinde gördü. İznikspor kaptanı Fatih kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Yeşil-Beyazları rahatlattı. Maçta başka gol olmayınca İznikspor bir maçı eksik olmasına rağmen averajla grup liderliğine yükseldi. İznikspor, Çarşamba günü erteleme maçında Burgazspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.