ESKİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İZNİK AKADEMİ’DE DERS VERECEK

0

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Memur-Sen İznik Şubesi’nin ortaklığı ile hayata geçirdiği İznik Akademi ile gençlerimiz Spor Akademisi, Kültür Akademisi, Kişisel Gelişim Akademisi, Seyyah Akademisi ve Fikir Zanaat Atölyeleri’nde eğitimler görecektir. İznik Akademi ile gençlerimizin; İznik’i, ülkeyi ve dünyayı daha yakından tanımaları ve milli – manevi değerlerimizi tanıyıp uygulama imkanı bulacakları bir eğitim şöleni olacak. İznik Akademi’ye katılacak gençlere Spor Akademisi ile; voleybol, geleneksel okçuluk ve binicilik eğitimi, Kültür Akademi ile; Tiyatro, Folklor, Edebiyat, Tarihi Bilinç, ve Güncel Bilgiler üzerine eğitim çalışmaları yapılacak. Bilgilendirici seminerlerin yanı sıra, görsel çalışmalar ile eğitim desteklenecektir. Bunların yanı sıra; Kişisel Gelişim Akademisi’nde hitabet eğitimi ve öfke kontrolü eğitimleri, Seyyah Akademi ile farklı şehirler hakkında bilgilendirmelerin yanı sıra gezi programları, Fikir Zanaat Atölyeleri ile; SWOT Analizi, Bilgi yarışmaları ve münazaralar gerçekleştirilecek.

İznik Akademi ile gençler; spor, kültür, fikri ve kişisel yönden gelişimine destek olunacak, milli ve manevi gelişimlerini de beraberinde önemseyen bir anlayış ile nitelikli, icat çıkarmaktan çekinmeyen bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunulacak.

İznik Akademi ile ilgili açıklamada bulunan TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci; “Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği Ailesi olarak bir yıldır sürdürmekte olduğumuz gençlik faaliyetlerimiz ilçemiz gençlerinin ve gönüllülerimizin aramıza katılımı ile hızla büyümeye devam ediyor. Farklı kesimlerden bir çok genç ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bu yıl İznik Akademi ile gençlerimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Akademik eğitimlerin yanı sıra gençlerin birbiriyle kaynaşacağı ortamlar oluşturacağız. Bunların yanı sıra gençlerimiz; Türkiye’nin farklı konularda söz sahibi olan siyasetçi, akademisyen ve uzmanlar ile bir araya gelecek, ülkenin gelecek tasavvurunu birinci ağızlardan dinleyecekler. Hem Akademik Eğitimler, hem birlik ve beraberliği pekiştirici etkinlikler hem de ülkenin vizyonunun anlatılacağı seminerler gerçekleşecek. Tarihte Alimler Yuvası olarak anılan İznik’te 3 Aralık Cumartesi günü Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu hocamızı ağırlayacağız. ” Dedi.

İznik Akademi’de Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun vereceği ders ile 3 Aralık Cumartesi günü 18.00’de İznik Marmara birlik Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.