DAMPERİ AÇIK UNUTULAN KAMYON KÖPRÜYE ÇARPTI 3 YARALI

0

Kaza akşam saat 21.30 civarında Hıştıroğlu Petrol çıkışında bulunan Yenişehir – Gemlik yol ayrımındaki köprülü kavşakta meydana geldi. Damperi açık unutulan kamyon Köprüye çarptı. Kazada 3 kişi kırılan ön camdan yola fırladı.

Gemlik istikametinden geldiği öğrenilen ve damperi açık unuttuğu iddia edilen 11 SK 364 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü Sezgin Daş, İznik-Gemlik yol ayrımında ki  Köprüye çarptı. Kazanın şiddeti ile sürücü Sezgin Daş (42), ile  yanında oturan Hüseyin Demir (47) ve Mustafa Turna kamyonun ön camından fırlayarak yola düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri gece karanlığında vatandaşlarında yardımı ile yaralılara müdahale etti.

Kazada ağır yaralanan Sezgin Daş ve Hüseyin Demir Yenişehir devlet Hastanesine, Mustafa Turna ise İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Sezgin Daş’ın beyin travması geçirdiği ve hayati tehlikesi bulunduğu için Bursa iline sevk edilirken Hüseyin Demir Yenişehir Devlet Hastenesinde Mustafa Turna ise İznik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeni ile trafik uzun süre kapanırken yaralı şahıslara müdahale edilmesinin ardından karayolu yeniden trafiğe açıldı. İznik Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.    


Leave A Reply

Your email address will not be published.