Bursa Öğretmenevi Müdürleri İznik’te Toplandı

0

Bursa İli Öğretmenevi müdürlerinin her ay yaptıkları karşılıklı görüş alışverişi ve bilgilendirme toplantısı bu ay İznik Öğretmenevi Müdürü İsmail Aktaş’ın ev sahipliğinde İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde yapıldı.

İznik’te Yapılan toplantıya Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tesis Müdürü Muhsin Taş, Destek Hizmet Hizmetleri Şube Müdürü Tahsin Yazır, İznik Öğretmenevi Müdürü İsmail Aktaş ve 12 İlçe Öğretmenevleri Müdürleri katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Öğretmenevleri Müdürlerine toplantı öncesi yemek ikram ettiği programa, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Öner Erim, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Milli Eğiti Şube Müdürü Filiz Baran, İlçe Öğretmen evi Müdürü İsmail Aktaş ve Öğretmenevleri Müdürleri katıldı.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılan toplantı da karşılıklı fikir alış verişinin yanı sıra yapılması gereken proje ve çalışmalar tek tek ele alındı. Toplantı sonrasında birlikte fotoğraf çektirdiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.