Batum’un Yeni Başkanı Kadir Yüksek Oldu

0

,174 üyesi bulunan dernekte Murat Kahraman beyaz liste ile Kadir Yüksek ise sarı liste ile seçime katılırken kongrenin Divan başkanlığını dernek üyesi olan belediye başkanı Osman Sargın yaptı. Kongereye Orhangazi belediye başkanı Neşet Çağlayan’da misafir olarak katıldı.

Dernek lokalinde gerçekleşen kongrede gündem maddeleri tek tek oylanarak ibra edildikten sonra gerçekleşen seçimlerde Murat Kahraman 48 oy alırken, 93 oy alan Kadir Yüksek derneğin yeni başkanı seçildi.

Dernek eski başkanı Mahmut Tuna yaptığı konuşmada “ her iki arkadaşımı da canı gönülden kutluyorum. Bizlere tam bir demokrasi şöleni yaşattılar. Bende bu derneğe başkanlık yapma onuruna haiz oldum. Başkanlığım döneminde hiç kimseyi ötekileştirmedik saygısızlık yapmadık. Bilmeden kırdıklarım üzdüklerim varsa haklarını helal etsinler, ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yeni başkanım Kadir Yüksek ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluşuyor;

Kadir Yüksek, Kadir Büker, Hüseyin Aslan, Osman Acar, Ahmet Oruç, Emre Tuna, Ali Sargın, İbrahim Büker, Ayhan Karataş, Yusuf Çolak, Osman Ceylan ve Mehmet Çil.


Leave A Reply

Your email address will not be published.