Başkan Sargın Basın Bayramını Kutladı

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, görev yapan basın mensupları ile İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi. Burada basın bayramını kutlayan Başkan Sargın, “Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda her koşulda sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren medya çalışanlarına bu onurlu görevlerinde başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bütün gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olan yazılı ve görsel basının ülke gündeminin öğrenilmesinde önemli bir araç olduğunu belirtti. Sargın, “24 Temmuz günü basında sansürün kaldırılışının 107. yıldönümü. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle İznik’te faaliyette bulunan değerli basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutlar, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen Basın Toplantısına, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Pösteki, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Mali Hizmetler Personeli Selami Girgin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Kemal Candar ve İznik’te görev yapan yerel basın mensupları, Uğur Demirtaş, Halil Ataş, Yalçın Öztürk, Süleyman Bilir, Mehmet Buldu, Hayri Şen, Hüseyin Fethi Balcı, Eşref Aydın, Ferhat Seyhan katıldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından basın mensuplarına çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.