BAŞKAN SARGIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

0

Geçtiğimiz aylarda göreve yeni başlayan Ak Parti İznik İlçe Teşkilatı ile Belediye Meclis üyelerinin tanışması, çalışmalar hakkında koordinasyon sağlanarak bilgi verilmesi amacıyla yemek düzenlendi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın Eko Turizm Tesislerinde düzenlediği yemeğe Ak Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İznik Koordinatörü Recep Hakan Ziya, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Betül Yıldızer ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan ve yönetimi katıldı.

İlk olarak söz alan Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut “Bu akşam burada Ak Aile olarak kaynaşmak, belediye yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ile teşkilat yöneticilerimizin tanışıp görüşmesi amacıyla bir araya geldik. Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın’a bu güzel geceyi düzenlediği için teşekkür ediyorum. Ülkemizin içerde ve dışarıda zor günler geçirdiği şu zamanda Ak Partimizin, hatta tüm ilçemizin birlik ve beraberliğini dosta ve düşmana karşı göstermesi çok önemlidir” dedi.

Değerli yol arkadaşlarım diyerek sözlerine başlayan İznik Belediye Başkanı “Hepinizi sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevlerin hepinize hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde teşkilatımızla bir ve beraberiz. Bizler bu görevlerde hizmetkârız. Bu görevler yaratılanı yaratandan ötürü sevme ve hizmet etme makamlarıdır. Rabbim aramıza nifak tohumları saçmak isteyenlere, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

Başkan Sargın ayrıca İznik Belediyesi tarafından 4 yıllık dönemde hayata geçirilen ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İznik Koordinatörü Recep Hakan Ziya da konuşmasında “Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın’ın organize ettiği bu güzel yemeğe hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızın öncelikle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir. Bu gecede görülüyor ki bu mesaj en güzel şekilde verildi. Sizlerde katılarak bu birliğe destek oldunuz. Bizler iş arkadaşı değiliz. Bizler bir dava arkadaşıyız. Ayrıca İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman’ın da her birinize selamlarını getirdim” dedi.

Konuşmalarında ardından gecede karşılıklı bilgi alışverişleri ve istişareler yapıldı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.