Ak Parti Kaynaşma Yemeğinde Buluştu…

0

Mahmut Hersek başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun tertip ettiği yemeğe Belediye başkanı Osman Sargın, Başkan yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, kadın kolları, gençlik kolları, Ak Parti Belediye meclis üyeleri ile Ak Parti’den Milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Selda Meriç, Serdar Aydın, Mesut Tiryaki ve Ahmet Şanlı katıldı.

Tanışma toplantısında açış konuşmasını yapan Mahmut Hersek, “ düzenlediğimiz bu kaynaşma yemeğine bu soğuk havaya rağmen bizlere destek olmak için sıcak evlerinden kalkıp gelen hanımefendiler beyefendiler hoş geldiniz. Devir teslimler bizde kavga gürültü değil kaynaşma ve kardeşlik sebebidir. Çünkü bu dava nefsini bir kenara bırakmış daima biz diyen teşkilatları için gecesini gündüzüne katan insanlardan oluşmaktadır. Zaman birlik ve dirlik zamanıdır. Bugün burada tüm arkadaşlarımız kendilerini tanıtacaklar ve biz buradan büyük bir aile olarak çıkacağız” dedi.

İznik Belediye başkanı Osman Sargın “ bu akşam tüm yönetimi bir araya toplayan ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum. Bu akşamın ayrı bir önemi var 7 Haziran yeni Türkiye yolculuğunun bir dönüm noktası olacak burada hepinize çok büyük görevler düşüyor. Bu bir seçim yarışı değil bu bir davadır makamınız mevkiniz ne olursa olsun hiç önemli değil komşularınıza ablalarınıza, annelerinize, etrafınıza bu davayı anlatacağız bu dava Türkiye’nin varoluş davasıdır. Bu seçimlerde dur durak bilmeden işinizi eşinizi bir kenara bırakıp çalışacaksınız bu seçim sizin için, çocuklarınız için geleceğiniz içindir” dedi.

Konuşmaların ardından tüm teşkilatlarda görev alan üyeler teker teker kendilerini tanıttı. Salondaki milletvekili aday adayları da kendilerini tanıtarak destek istediler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.