Ak Parti’den Çoşkulu İlçe Danışma Toplantısı

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis üyeleri toplantı salonuna konfeti ve meşale gösterisi ile girdi. İznik’te 30 Mart 2014 seçimlerini kazanan Ak Parti İkinci Yıldönümü nedeni ile Başkan Sargın ve meclis üyelerine pasta kestirdi.

Ak Parti İlçe Danışma Meclisine başlamadan önce saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan teşekkül etti.

Programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Muhammed Karaman, Alpaslan Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları ile mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ” Öncelikle İlçe danışma toplantısına hoş geldiniz şeref verdiniz. Bugün tevafuk ki İznik’in İlçe Danışma Meclisi toplantımız ile İznik’in Ak Partili Belediye ile tanışma yıl dönümü aynı güne denk geldi.Ve bu kutlamayı sizlerle birlikte yapmamıza vesile olan herkese teşekkür ederim. Şimdiye kadar çalışmakarımızı hep ilk günkü heyecanla ve ilk günkü aşkla yaptık.Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağımıza söz veriyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.”

İki yıl içerisinde Ak Belediyecilik ile gerçekleştirilen yatırım ve çalışmaları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın görsel sunumla sunarken büyük alkış aldı. Başkan Sargın konuşmasında “Çok değerli yol arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Evet sevgili dostlar 2 yıl evvel yine bu saatlerde netice açıklanmıştı yine o zevki birlikte yaşamıştık. İnşallah nice yıllar ak kadrolar ile birlikte bu zevki, bu huzuru, bu neşeyi yaşamak nasip olur. Ben öncelikle böylesine güzel bir zevki İznik’e yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu sevdada bu yolda her birimizin ufak büyük katkıları var. Hiç kimse benim çok büyük katkım var, çok küçük katkım var diyemez. Hanım kardeşlerim çocuklarını evde bırakmışlardır. Beyler evinin geçimini bir tarafa itmişlerdir. Gençlerimiz gece gündüz demeden sokaklarda çalışmışlardır. Ama çalıştınız İznik’i de Ak Belediyecilikle buluşturdunuz. Allah’a şükürler olsun. Bizim bir düsturumuz vardı. İznik’i yeniden imar edeceğiz demiştik. İznik’i tarihte hak ettiği yere getiriceğiz demiştik. Allah’a şükürler olsun ki bugünde İznik’i sil baştan imar etmek için hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Bu tek başına yapılmaz. Osman Sargın tek başına hiç bir şey değildir. Biz teşkilatımızla birlikte oldukça birçok şeyi başarırız. Tabi ki biz bu işleri yaparken birileri dedikodu yapacak, fitne fesat üretecek. Ama bizim liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı unutmayın. İstanbul’a ilk belediye başkanı olduğunda İstanbul’da çöp dağları vardı ve çeşmelerden sular akmıyordu. İki yıl gibi kısa bir sürede bütün bu sorunların üstesinden geldi. İşte bizim belediyecilikte ki önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep

Tayyip Erdoğan’dır. Bizim insana yapılan hizmette bize her daim insanlarla birlikte olup İnsanı yaşatın ki devlet yaşasın diyen Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun gösterdiği hedefte yolumuza devam ediyoruz inşallah.Bu duygu ve düşünceler ile hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Toplantıda mahalle temsilcileri ilçe ve mahallelerdeki talep ve sorunları dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.