45 YIL ÖNCEKİ ÖĞRETMENLERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

0

Belediye Başkanı Osman Sargın 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla sabah saatlerinde mesainin başlamasıyla ilk olarak ortaokul ve lise öğretmenleri Hasan Bayazit ve Yılmaz Alptekin’i evlerinde ziyaret ederek hediye takdim etti.

1970 ve 1976 yıllarında İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın öğretmenliğini yapan Hasan Bayazit ve Yılmaz Alptekin ziyaretten duydukları memnuniyetlerini duygu dolu sözler ile ifade ettiler.

Ziyaretlerde konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Öncelikle çok değerli öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini en içten dileklerimle kutluyor kendilerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak sizlere sağlık, huzurlu uzun ömürler versin. Allah sizlerden razı olsun. Sizlerin bizleri üzerinde emekleri çok büyük. Haklarınızı bizlere helal edin. Allah sizlerin eksikliğini bizlere göstermesin. Bu ülke sizlerin yetiştirdiği öğrenciler sayesinde ayakta. Sizlerin yetiştirmiş olduğu öğrencilerde inşallah gelecek nesilleri yetiştirecekler. Ve onlarda bu şekilde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklar” dedi.

Öğretmenler Hasan Bayazit ve Yılmaz Alptekin’de bu anlamlı günde böylesine bir anlamlı ziyaret gerçekleştiren öğrencileri Başkan Sargın’a çok teşekkür ederek, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.