Emniyetten şafak baskını

0

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, sabaha karşı Çakırca köyüne şafak baskını düzenledi. Operasyon halen devam ediyor gözlatı sayısı 4 oldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından sabaha karşı Çakırca köyüne uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu içiminde kullanılan çok sayıda aparat ve bahçe de ekili bir miktar hint keneviri ele geçirdi.

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, sabaha karşı Çakırca köyüne şafak baskını düzenledi. Çakırca köyünde yaşayan İ.E (38) ve H.D’nin (26) evine baskın düzenleyen Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, uyuşturucu içiminde kullanılan çok sayıda aparat ve bahçe de ekili bir miktar hint keneviri ele geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bir süredir takibe aldıkları İ.E ve H.D’nin uyuşturucu yetiştirdiği ve kullandığını tespit edildi. Polis bu sabah saatlerinde her iki şüphelinin evine ani baskın düzenledi. Çakırca köyünü ablukaya alan İznik polisi, yaptığı aramalarda zulalanmış halde uyuşturucu aparatları ve bahçede ekili halde bir miktar hint keneveri buldu.

İ.E ve H.D’den sonra C.E’den sonra Bursa’da ikamet eden bir kişi daha gözaltına alındı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.