19 Mayıs Törenle Kutlandı

0

İznik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları ilk olarak Atatürk Anıtı önünde başladı. Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun’un çelenk koymasıyla başlayan kutlamalar Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

İlçe Kapalı Spor Salonunda devam eden programı Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenledi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Coşkun ve İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdiresi Hakime Cömert günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

karşıyaka escort

Buradaki kutlamalara İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Chp İlçe Başkanı Ayan Özer, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Okul Müdürleri, Gaziler Derneği, Sivil Toplum örgütleri, öğrenciler ve İznik halkı katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Kutlamalarda İznik Spor Güreş takımının sunumu, Ali Ardıç yönetiminde ki folklor ekibi gösterileri, Çok Programlı Lise öğrencilerinin bisiklet gösterileri ve bunun yanı sıra şiir ve şarkı dinletileri sunumuyla program sona erdi. Programlar akşam yapılacak gençlik yürüyüşü ile devam edecek.


Leave A Reply

Your email address will not be published.