100’üncü YILDA İZNİK’TE BULUŞTULAR

0

Milli Türk Talebe Birliği 100. Yıl İstişare Kampı MTTB Genel Başkanı Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa MTTB İl Başkanı Samet Enes Öztürk ve 45 İl Başkanı’nın yanı sıra Türkiye’nin değişik bölgelerinden 200 gencin katılımıyla gerçekleşiyor.

MTTB Bursa İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde İznik Dsi Tesislerinde gerçekleşen 100. Yıl İstişare Kampı’na eskimez MTTB’li İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da katılımlarıyla onurlandırdı.

Milli Türk Talebe Birliği 100.Yıl İstişare Kampı’na katılan MTTB’nin Eskimez büyüğü İznik Belediye Başkanı Osman Sargın gecede gençler ile deneyimlerini paylaşırken birçokta öğüt verdi. Medeniyetler Başkenti İznik Belediye Başkanı Sargın ayrıca gençler ile İznik’in tarihi geçmişini de konuştu.

Sargın konuşmasında “MTTB kurulduğu yıllardan itibaren aynı ruh ve heyecan ile yoluna devam ediyor. Bizlerde 1975’li yıllarda bu davanın içinde yer aldık. Çok zorlu süreçler yaşadık. Ama yılmadık, inançlarımızdan, hedeflerimizden, milli ve manevi değerlerimizden hiç vazgeçmedik. Bu zorlu süreçleri aşarak bu günlere ulaştık. Sizlerde MTTB’nin birer ferdi olarak milli ve manevi değerlerinizden, inancınızdan vazgeçmeden hedeflerinize ulaşmalısınız” dedi.

Ayrıca Belediye Başkanı Osman Sargın geçmiş yıllarda yaşadığı birçok anılarını ve deneyimlerini gençler ile paylaşarak sohbet etti.

MTTB Genel Başkanı Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise yaptığı konuşmada “Eskimez MTTB’li İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve İlçe Başkanımıza bu gece bizimle birlikte oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın, MTTB Genel Başkanı Karayel ve Bursa İl Başkanı Öztürk’e günün anısına İznik Çinisi takdim etti.

MTTB’liler etkinlik süresi boyunca istişarelerini yaparak, İznik’in tarihi ve kültürel değerlerini de yerinde gezme fırsatı buldular.

Leave A Reply

Your email address will not be published.