Göğüs Hastalıkları Uzmanı Görevine Başladı

0

İznik Devlet Hastanesi bir uzman doktoru daha kadrosuna kattı. Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Dr. Ceylan Bayraktar hasta kabulüne başladı.

İznik Devlet Hastanesi hizmete başlamasının ardından bir türlü vatandaşların beklentilerine cevap veremedi. Tam donanımlı olarak inşa edilmesine rağmen doktor ve ekipman eksiği ile İzniklinin gündeminden düşmeyen Devlet hastanesinde yönetimin üstün gayretleri ile yeni doktorlar hastane kadrosuna dahil edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Dr.Muharrem MERT ile Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Gülçin BÖLÜK hasta kabulüne başlamışlardı. 1 Kasım’dan itibaren ise  Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Dr. Ceylan Bayraktar’da hasta kabulüne başlayacak.

İznik Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniğinin kronik bronşit, astım, zatürree, KOAH, amfizem ile alt solunum yolu enfeksiyonları, akciğer, damar hastalıkları ve meslek hastalıkları tanısı ve tedavisinde hizmet vereceği belirtildi.

Ceylan Bayraktar Kimdir:

Dr. Ceylan Bayraktar, 1972 yılında Bursa’da doğdu. 1989 – 1995 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1996 – 2001 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz ihtisasını tamamlaması ardından 2001 – 2018 yılları arasında özel sektörde görev yaptı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Bayraktar, 27.10.2018 tarihi itibari ile İznik Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır.

 

İznikli vatandaşlarımız 1 Kasım tarihinden itibaren MHRS web sitesinden veya 182 nolu telefondan randevu alınarak muayene olabilirler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.