Eski başkanlar İznik’te buluştu…

0

Ak Partide önceki dönem görev yapan Belediye başkanları İznik’te buluştu.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başlatmış olduğu önceki dönem belediye başkanlığı yapmış isimlerin bir araya geldiği toplantının  ikincisi Osman Sargın’ın ev sahipliğinde İznik’te gerçekleşti.

 

Çakırca’da Hüsnünün yeri isimli balık lokantasında gerçekleşen yemekli toplantıya Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Önceki dönem belediye başkanları Süleyman Çelik (Yenişehir), Yener Acar (Kestel), Neşet Çağlayan (Orhangazi) , Özgen Keskin (Yıldırım), İrfan Tatlıoğlu (Orhaneli), Yusuf Korkusuz (Orhangazi), Bülent Hamdi Cingil (Yenişehir), Osman Sargın ve Önceki Dönem Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek katıldılar.

 

Önceki dönem başkanların aileleri ile birlikte katıldığı yemekli toplantının ardından bir konuşma gerçekleştiren Osman Sargın “ bugün İznik’te sahil kenarında çok güzel bir mekanda bir araya gelerek dostluklarımızı arkadaşlıklarımızı pekiştiriyoruz. İkincisini gerçekleştirdiğimiz yemeğimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Geçen ay Bursa’da yaptığımız toplantıda özellikle bazı gazeteciler toplantının altında buzağı aradılar. Herkes bir şeyler yazdı kafasına göre, bilen bilmeyen kendisini gazeteci adleden mal bulmuş mağrubi gibi saldıran basın mensupları var Bursa’da. Bunların sıkıntısını hep birlikte yaşadık. Şunu ifade edeyim. Bu bir dost toplantısıdır, bu bir vefa yemeğidir. Birlikte görev yaptığımız arkadaşlarla buluşma yemeğidir. Biz 5 sene boyunca birlikte görev yaptık. Yine söylüyorum buradaki arkadaşlar nerede soyundu ise orada giyinmesini bilen aklıselim arkadaşlardır. Tabiki siyaset yapacağız, gündemi değerlendireceğiz biz her zaman doğrunun yanındayız biz başka yerde giyinmeyi tercih eden insanlar değiliz, ama yarının şartları ne getirir ne gösterir bilemeyiz. Bugün hep birlikte buradayız hiç kimse bu birlikteliğin altında başka bir şey aramasın. Bu toplantı her ay yapılacak bunun amacı dostlukların arkadaşlıkların pekişmesi başka hiçbir şey yok bunun altında biz birlikte güzel olacağız belediye başkanlığı bitti diye ayrı tellerden çalmayacağız biz birlikte hareket edeceğiz” dedi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.