EN İYİ KÖPEKLER BOYALICA’DA YARIŞTI

Boyalıca Mahallesi’nde bu yıl birincisi düzenlenen “Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması”na Türkiye’nin birçok yerinden avcılar ve av köpekleri katıldı.

0

Yarışmada, yaklaşık 60 köpek hünerlerini sergilerken bunların arasından Erhan Karatekin Pes isimli kuş köpeği ile birinci, Furkan Ertem setter ile ikinci, Barbaros Akın Artur ile üçüncü oldu.

Boyalıca Sportif Avcılar ve Balıkçılar Derneği tarafından bu yıl birincisi düzenlenen

“Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması”’na Türkiye’nin birçok yerinden avcılar ve av köpekleri katıldı. Boyalıca Mahallesinde düzenlenen Avcı ve köpeklerin buluşması renkli sahnelere ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin birçok yerinden yarışmaya katılan avcılar setter ve pointer ırkı av köpekleri ile derece almak için hünerlerini sergileyerek mücadele ettiler. 60  köpeğin mücadele ettiği yarışmada  Boyalıca mahallesinden Erhan Karatekin, Pes isimli köpeği ile birinci oldu. Furkan Ertem setter ile ikinciliği, Barbaros Akın ise Artur ile üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren avcılara Boyalıca Sportif Avcılar Kulüp Başkanı Yasir ÇİL ve Boyalıca Muhtarı Hüseyin MERSİN tarafından kupaları ve İznik Çinisi hediyeler verildi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.