DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET

KÜPLÜPINAR 3-6 İZNİKSPOR

0

Süper Amatör Küme C grubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor oynadığı ilk maçı farklıo kazandı.

Süper Amatör liginda üçüncü hafta oynanmasına  rağmen İznikspor bu hafta ilk maçına çıktı. Ligin birinci haftasında rakibi sahaya çıkmadı, ikinci haftayı da BAY geçen temsilcimiz ilk maçını Cumartesi günü deplasmanda Küplüpınar Yeşildağspor ile yaptı ve rakibini 6-3 mağlup etmeyi başardı ve lige fırtına gibi girdi.

C gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren İznikspor Cumartesi günü Atıcılar sahasında karşılaştığı rakibi karşısında maça hızlı başlayan taraf oldu. 6 dakikada Ömer Demircan ile 1-0 öne geçen İznikspor’a Küplüpınar 20. Dakikada Burak’ın kafa golü ile cevap verdi. 1-1. Morallenen Küplüpınar 28. Dakikada Furkan’ın attığı golle 2-1 öne geçti. İznikspor’da 32.dakikada sahneye çıkan kaptan Mustafa Kara skoru 2-2 yapan golü kaydetti. Golün ardından daha agresif oynamaya başlayan temsilcimiz 38. Dakikada golcüsü Çağrı ve 41. Dakikada Gürkan’ın attığı goller ile ilk yarıyı 4-2 önde kapattı.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan temsilcimiz 62. Dakikada Mustafa Kara’nın attığı golle skoru 5-2’ye getirdi. 73.dakikada sahneye çıkan Semih attığı gol ile takımını iyice rahatlattı 6-2. Rakip Küplüpınar farkı azaltmak için İznikspor kalesine yüklenerek 83.dakikada aradığı golü Enes ile buldu. 6-3. Maçta başka gol olmazken İznikspor deplasmanda rakibini farklı mağlup etmeyi başararak hanesine 3 puanı yazdırdı.

İznikspor bu hafta ilk kez kendi seyircisi önüne çıkacağı maçta İnegöl Gençlergücü ile karşılaşacak.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.