Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Eski İlçe Başkanlarına Teşekkür mektubu

0

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İlçe Teşkilatında başkanlık yapan 4 başkana teşekkür mektubu yolladı. Mektupta Cumhurbaşkanı Erdoğan, fedakarca ve özverili bir şekilde çalışma yapan ilçe başkanlarına teşekkür ederek, “AK Parti’de yeni ve eski diye bir kavram yok, sadece görev değişikliği var.” Dedi.

 

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç bugün İznik’e gelerek Cumhurbaşkanı tarafından gönderilen teşekkür mektuplarını eski başkanlara teslim etti. Ak Parti’de önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapan Ramiz Tınaz, Abdullah Öner, Osman Sargın ve Tamer Mahmut Hersek’i, beraberindeki İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Ödünç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği teşekkür mektuplarını başkanlara tek tek iletti. Mektupları ileten Ödünç “ Bu teşkilatta davamıza emek veren herkese minnet duyarız” dedi.

 

SON NEFESİMİZE KADAR BU DAVANIN BİR ERİYİZ

 

Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz” diyen Erdoğan, “Bu dava, sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için Rabbime ne kadar hamd etsem azdır” ifadelerini kullandı.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

AK Parti’nin gücünü birlik ve beraberliğinden aldığını ifade eden Erdoğan, “Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz, kimi zaman fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Demokrasimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için “Güçlü Türkiye” sevdasıyla görev yaparak göstermiş olduğumuz fedakarlık ve özveri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda Yüce Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.