BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT SEÇİM ÇALIŞMALARINA İZNİK’TEN BAŞLADI…

0

Siyah- Beyazlı kulübün 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Hasan Arat seçim startını İznik’ten verdi. Limnades Otel’de gerçekleşen toplantıda Arat, İznik Beşiktaşlılar derneği üyeleri ile bir araya gelerek destek istedi.

Beşiktaş’ın yakın zamanda gerçekleştirerek Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkan adayı olacak Hasan Arat, seçim çalışmalarına İznik’ten başladı.

Hasan Arat’ı İznik Beşiktaşlılar Derneği başkanı Sinan Pala ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Dernek üyeleri ile kahvaltıda buluşan Arat, üyeler ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Arat yaptığı açıklamada “ seçim çalışmalarımıza  4 medeniyete başkentlik yapan İznik’ten sizlerin sayesinde başlıyoruz. Beni ilk davet eden siz oldunuz ve böyle 1 Kasım tarihi itibari ile bizde çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek ben çok önemsiyorum bu ziyaretler hem kendimizi tartmamız açısından önemli hem sizleri dinlememiz açısından önemli hem her kalbi Beşiktaş için atan insanın düşüncelerini alıp tavsiyelerini alıp varsa problemlerini dinleyip bu yolda notlarımızı dikkatle alıyoruz. Bazı toplantılardan proje çıkarıyoruz. Sizlerin her söyleyeceği şey benim için çok kıymetli. Beşiktaş için çok kıymetli çalışmalar yürütüyoruz İstanbul’da çok çok büyük bir ekibimiz var. Sizlere beni buraya davet ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum. İznik hem Türkiye’nin hem de dünyada adını duyuran çok bilinen ve çok tanınan bir kentimiz, İznik özelinde projeler yapmak istiyoruz, İznik sanatı ile tarihi ile Beşiktaşımıza vizyon açacak bir girişimlerde bulunması lazım Beşiktaşın da kulüp olarak İznik’e bütün kollarını açıp plan projelerini çok iyi değerlendirmesi lazım” dedi.

Toplantı soru cevap şeklinde geçerken Arat, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı ve İznik’e geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek ilçeden ayrıldı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.