BELEDİYENİN ŞEZLONGUNU YAKIP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Mavi Bayraklı Gün Batımı Plajına gelen gençler şezlong yakıp sosyal medya hesabından paylaştılar.    

0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen İnciraltı plajına gece oturmak için gelen bir grup genç mavi bayraklı plajın şezlonglarını yakarak sosyal medya hesabından paylaştılar. Sabah 06.30 civarında plaja gelen görevli Arif Uysal yanan şezlong ve etrafındaki gençleri görür görmez polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından iki kız ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “ İznik’in Mavi Bayraklı Plajı bizim gözbebeğimiz buradaki malzemelere kimsenin zarar vermesine göz yummayacağız. Eylemi gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Gerçekleşen olayın ardından İznik Belediyesi resmi sosyal medya hesabından suç duyurusunda bulunduğunu belirterek “ Bazen bizde ne diyeceğimizi bilemiyoruz ama ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Bu şekilde kamu malına zarar veren kişiler hakkında İznik Belediyesi olarak suç duyurusunda bulunuyoruz. Yapmak kurumların görevi ise yaşatmak ve korumak hepimizin gerevidir” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.