BAŞKAN USTA’DAN MUHTEŞEM PROJE LANSMANI

0

İznik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta muhteşem bir proje lansmanı gerçekleştirdi.

Proje Lansmanına AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Önceki Dönem Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, Önceki Dönem Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, MHP İlçe Teşkilatı, muhtarlar, STK ve oda yöneticileri ile çok sayıda İznikli katıldı. Yoğun katılımın olduğu lansmanda heyecan ve coşku hiç azalmadı.

Program ilk olarak 2019-2024 döneminde İznik Belediyesi’nin 46 mahalleye onlarca alanda yaptığı hizmetlerin anlatıldığı on dakikalık video gösterimi ile başladı.

YENİ DÖNEMDE “İZNİK AŞKINA 60 PROJE” TANITILDI

İznik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta 2024-2029 dönemi projelerini Şehirleşme, Çevre ve Altyapı, İdari Yapılanma, Tanıtım ve Turizm, Sosyal Gruplara Hizmet olmak üzere dört ana başlıkta anlattı.

İznik’te sosyal konut projeleri, eğitim, spor, sosyal faaliyetler, fiziki yatırımlar, gençlik, kadın, tarım, çocuklar, kültür ve sanat gibi birçok konuda yapılması planlanan projeler ekran önünde İzniklilerle paylaşıldı. Başkan Usta’nın sunumu vatandaşlardan uzun süre alkış aldı.

SALMAN “PROJELERE DESTEĞİMİZ TAM”

AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman lansmanda yaptığı konuşmada “Bugün İznik’te başka bir heyecan başka bir coşku var. Salonu hınca hınç dolduran siz değerli İzniklileri saygıyla selamlıyorum. Kağan Başkanımız gerek geçmiş dönemi ve gerek önümüzdeki dönemi çok güzel bir şekilde sunumuyla anlattı. Dolu dolu geçen bir beş yılın ardından şimdi yeni dönemde yapacakları projeleri anlattı. Bizler de İznik için heyecanlandık. Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde başkanımızın projelerini gerçekleştirmek için bizler de Ankara da, bakanlıklar da destekçisi olacağız. 31 Mart’ta hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile İznik’in altın çağını hep birlikte başlatalım” diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

İznik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta’nın meclis üyesi adayları da lansmanda tanıtıldı. Sahneye sırasıyla kontenjan adayları Ali Çil ve Mehmet Hıştıroğlu ile Tamer Mahmut Hersek, Halil Çakır, İlhan Ayaş, Zeliha Peşte, Mustafa Koçlu, Hakan Balta, İshak Taflan, İsmail Bekdeş, Muhammet Ali Akbulut, Yakup Yakut, Nilay Acar, Hatice Akın ve Canberk Balaban davet edilerek tanıtıldı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.