Balkan, ilk işim stattan ismi silinen Atatürk ismini yeniden tesis etmek olacak

0

İyi Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Emin Balkan, Orhangazi ve İznik teşkilatlarını ziyaret etti.

“ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞARDIK”

İyi Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır yaptığı konuşmada “Henüz bir yılını doldurmadan özellikle İyi Parti’nin yükselişini ve iktidara gelişinin ayak seslerini hisseden iktidarın apar topar aldığı erken seçim kararıyla neredeyse seçime sokulmamak adına yapılan her şeye rağmen girdiği ilk seçimde büyük bir başarıyla seçimden yüzde onluk bir Türkiye ortalaması, yüzde 12.6’ lık Bursa ortalamasıyla seçimden alnının akıyla çıkıp parlamentoda 43 milletvekili ile grubu bulunan ve Türkiye’nin siyasi meselelerini takip eden ve milletin tercümanı olmaya başlayan bir parti konumundayız” dedi.

“DİN TÜCCARI ÇIKTILAR”

Ben ne mutlu Türküm diyebilen bir ailenin evladıyım diyen Prof. Dr. Balkan, şöyle devam etti.

“Maalesef son yıllarda hem ülkemizde hem de Balkanlarda uluslararası güçlerin etkisi ve beraberinde de bu iktidarın etkisiyle Balkanlar’da ve Türkiye’deki kardeşlerimiz ötekileştirmeye başlandı, oralı buralı, mezhep ve dini ayrıştırmaya başlandı. Nereli olursa olsun bu bayrağın altında yaşamaktan keyif alan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes benim kardeşimdir. Hiçbir zaman ayrımcılık düşünmedim ama en önemlisi hep Türk milletinin mensubu olmaktan gurur duydum. Maalesef bu ülkeyi yöneten kişi Türküm diyemiyor. Bu millete Türk milleti diyemiyor. Ben bunlardan çok rahatsızım. Bir başka şey de bu iktidar bizim seçmenimizin oyunu alnı secdeye gidiyor diye almaya kalktı. İnsanlarımız dindar diye oy verdi. Ama bunlar maalesef dindar değil din tüccarları çıktı. Dinciler diye çıktılar ve din adı altında her türlü yolsuzluk, ahlaksızlığı bunlar da gördük.”

“LİYAKAT YOK EDİLDİ”

Balkan, “Bizim paramızı, devletimizin parasını çarçur ediyorlar İsraf ediyorlar. Bizim dinimizde israf yoktur. Yönetim yaparken de hem merkezi yönetim hem de yerelde sistemli bir çalışma yok vasıfsız kişiler var liyakat yok edildi bizim paralarımız çarçur edilirken bu kadrolarda yer alan kişiler bazı cemaatlerin adamları vasfı önemli değil. Ondan sonra bazı cemaatler öne çıktı. Onları da vatan haini ilan ettiler. Ülkemiz ve bölgemiz gittikçe kötüye gidiyor, devletimizin temel taşları ile oynanmaya başladı,  en önemlisi de hemşerimiz bu Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e yakışmayacak ithamlar ailesine ve yaptıklarını artık kabullenmeyi geçtik neredeyse kötü olarak takdim etmeye başlayacaklar. Atatürk ismini alan stadyumların hepsi yıkıldı ama yıkılan yere yapılan yenisine aynı ismi vermen lazım. Ben bir Bursaspor divan kurulu üyesiyim stadyuma karşı değilim güzellikleri Bursa’mıza tattırmamız lazım ama ilk icraatım göreve geldiğimiz zaman Atatürk ismini aldıkları Stadı yeniden tesis etmeye çalışacağım” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.